Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Δεύτερο θανατηφόρο με θύμα 20χρονο-Έπεσε σε ρόδες λεωφορείου

Κάτω από τις ρόδες λεωφορείου στην Αγία Νάπα άφησε χθες βράδυ την τελευταία του πνοή 20χρονος αλλοδαπός πιθανόν Ευρωπαίος. Η Αστυνομία δεν έχει καταφέρει μέχρι τις επτά το πρωί να εξακριβώσει την ακριβή ταυτότητα του νεαρού.

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Δικαστήριο ΕΕ: Προθεσμία για να δικαιολογηθεί το "κούρεμα" καταθετών Κύπρου

Διορία δύο μηνών δίνει το Γενικό Δικαστήριο της ΕΕ στο Eurogroup και στους άλλους ευρωπαϊκούς θεσμούς (Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Ευρωπαϊκή Επιτροπή και Ευρωπαϊκό Συμβούλιο) προκειμένου να καταθέσουν την υπεράσπισή τους σε σχέση με προσφυγή που κατατέθηκε εναντίον τους από 51 καταθέτες, μετόχους και ομολογιούχους των κυπριακών τραπεζών σε σχέση με την επιβολή του «κουρέματος» ως προϋπόθεση της παροχής οικονομικής βοήθειας.

Ανοίγουν τώρα και τα καταστήματα στην Μαρίνα Λεμεσού, πέραν των 30 καταστηματών θα λειτουργήσουν στον χώρο

Σιγά σιγά αρχίζουν να εμφανίζονται και τα καταστήματα που θα λειτουργήσουν στην Μαρίνα Λεμεσού δίνοντας μια συνολική επιλογή διασκέδασης και ψωνίσματος στους χιλιάδες επισκέπτες στον χώρο.

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Σε λειτουργία η ιστοσελίδα πώλησης ακινήτων από την Τράπεζα Κύπρου, καταχωρήθηκαν τα πρώτα 23 ακίνητα προς πώληση

Η Τράπεζα Κύπρου ανακοίνωσε τη λειτουργία της νέας ιστοσελίδας με αντικείμενο την πώληση ακινήτων που βρίσκονται στην κυριότητά της σε Κύπρο, Ελλάδα, Ην. Βασίλειο και Ρουμανία.

Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Αυτό είναι το καλωσόρισμα που λαμβάνουν οι τουρίστες μας;

Η Αγγέλα επέστρεψε στην Κύπρο μετά τις σπουδές της στη Τσεχία. Στον αερολιμένα της Λάρνακας, την υποδέχθηκε μια κακόγουστη έκπληξη. Ενεργοποιώντας το κινητό τηλέφωνο της έλαβε μήνυμα "Καλώς ορίσατε στην Τουρκία". Το συγκεκριμένο μήνυμα ήταν στη τσέχικη γλώσσα από γνωστή πολυεθνική εταιρία τηλεπικοινωνίας.