Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Το νέο φιλμ προώθησης της Λεμεσού ως τουριστικός προορισμός

Αναρτήθηκε από χθες στο διαδίκτυο 9λεπτη ταινία για προβολή της σύγχρονης εικόνας της Λεμεσού ως τουριστικός προορισμός.

Η ταινία ετοιμάστηκε από την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού (ΕΤΑΛ), σε συνεργασία με την εταιρεία Filmworksκαι την υποστήριξη του ΚΟΤ.


Σε λιγότερο από 24 ώρες παρακολούθησαν την ταινία γύρω στα 3,000 άτομα, σχολιάζοντας θετικά το περιεχόμενο της και αναρτώντας την σε διάφορα διαδικτυακά μέσα.

Σε ψηλότερη ανάλυση σε μορφή CD είναι στη διάθεση των επαγγελματιών του τουρισμού και άλλων κλάδων που μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν ως προωθητικό εργαλείο.

Η ταινία προβάλλει τόσο τον τουρισμό ‘ήλιου – θάλασσας’ όσο και τα ειδικά ενδιαφέροντα, ενώ παρουσιάζει τη Λεμεσό ως ένα ολόχρονο κοσμοπολίτικο τουριστικό προορισμό με επιλογές για κάθε γούστο και κάθε καιρό.

Πέραν από το διαδίκτυο, όπου ο τουρίστας μπορεί να πάρει μια πρώτη γεύση από τον προορισμό μέσω της ταινίας, θα παρουσιάζεται επίσης σε τουριστικές εκθέσεις και εκδηλώσεις στο εξωτερικό, εκπαιδευτικά εργαστήρια τουριστικών συμβούλων στις χώρες πηγές τουρισμού, παρουσιάσεις για προσέλκυση συνεδρίων και ταξιδιών κινήτρων, κ.α.

Παράλληλα με τη γενική ταινία έχει ετοιμαστεί και μικρό θεματικό φιλμ για προώθηση της Λεμεσού ως οικογενειακός προορισμός, ενώ έξι άλλα μικρά θεματικά φιλμ θα ολοκληρωθούν σύντομα.

Δείτε το βίντεο



Πηγή: foni-lemesos.com
Please LIKE and SHARE, Thank you!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου