Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Σε λειτουργία η ιστοσελίδα πώλησης ακινήτων από την Τράπεζα Κύπρου, καταχωρήθηκαν τα πρώτα 23 ακίνητα προς πώληση

Η Τράπεζα Κύπρου ανακοίνωσε τη λειτουργία της νέας ιστοσελίδας με αντικείμενο την πώληση ακινήτων που βρίσκονται στην κυριότητά της σε Κύπρο, Ελλάδα, Ην. Βασίλειο και Ρουμανία.

Σε πρώτο στάδιο, στην ιστοσελίδα φιλοξενούνται 23 ακίνητα προς πώληση στην Κύπρο, τα οποία στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι εμπορικά. Όπως αναφέρεται, ακίνητα θα συνεχίσουν να προστίθενται στην ιστοσελίδα σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Για το κάθε ακίνητο υπάρχουν πολεοδομικά στοιχεία, φωτογραφίες, χάρτης τοποθεσίας καθώς επίσης και κωδικοποιημένο έντυπο προσφοράς αγοράς ακινήτου (διαφορετικό για κάθε ακίνητο). Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για την αγορά ακινήτου που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα, γίνεται με υποβολή προσφοράς, για τον πρώτο μήνα φιλοξενίας του, ενώ μετά την συμπλήρωση του ενός μηνός και εφόσον το ακίνητο παραμένει αδιάθετο, θα τηρείται σειρά προτεραιότητας βάση της ημερομηνίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Η τράπεζα προτρέπει τους ενδιαφερόμενους να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Τράπεζας,www.bankofcyprus.com.cy, ‘Ακίνητα προς Πώληση’.

ΠΗΓΗ: sigmalive
Please LIKE and SHARE, Thank you!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου